12.10 – 12.40 | Floris Wouterson – Slaap Performance coach

De gevolgen van slaaptekort: ziekteverzuim, burn-outs en productiefouten vermijden door medewerkers beter te laten slapen. Ontdek het tijdens de workshop “Superslapen”

Slaap is belangrijker dan eten en bewegen samen. Een goede nachtrust is de moeder van onze gezondheid én humeur. Als je goed slaapt, dan heb je een 5x kleinere kans om verkouden te worden, is de kans op een blessure 40% kleiner, het kan zelfs kanker en vroegtijdig overlijden voorkomen. Maar waar moet je beginnen om je slaap te verbeteren? En hoe maak je slaaptekort bespreekbaar? Maar ook: welke tools kan je inzetten om de nachtrust van jezelf, je team en je medewerkers te verbeteren?

Zijn boek Superslapen, praktische lifestyle principes voor je beste nachtrust ooit kreeg een 5 sterren beoordeling van NRC Handelsblad als het meeste praktische boek om je slaapgewoontes en prestaties te verbeteren! En stond weken nummer #1 op de bestseller top 100 van Managementboek.nl

Floris Wouterson is spreker, bestseller auteur, coach, ondernemer en levensgenieter. Zijn missie: het helpen van ondernemers, managers, topsporters en mensen met een druk bestaan om met slaap hun prestaties, humeur en levenskwaliteit drastisch te verbeteren. Zijn motto: Change a little, change a lot, every day.

Floris Wouterson